Mazare pastai cu unt

Printeaza

Mazare pastai cu unt

Ingrediente:Mazare pastai cu unt

  • 750 g mazăre
  • 1 lingură unt
  • 2 legături mărar
  • za­hăr
  • sare

Mod de preparare:

Mazărea păstăi trebuie să fie foarte tînără. O curăţăm, o spălăm şi o fierbem în apă clocotită cu puţină sare. Apoi o strecurăm.

Infierbîntăm puţin unt într-o cratiţă, adăugăm mazărea, scuturăm cra­tiţa de cîteva ori, punem zahăr după gust, presărăm cu mărar tocat şi o dăm la masă.

Dacă mazărea este prea fragedă, nu se mai fierbe, se pune direct în unt fier­binte.

Se serveşte cu friganele de pîine sau cu crutoane de aluat.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.