Mazare cu ciuperci

Printeaza

Mazare cu ciuperci din: mazare, ciuperci, ceapa, cub concentrat de legume, usturoi, ulei si verdeata.

Ingrediente:Mazare_cu_ciuperci

  • 500 g mazare din conserva
  • 200 g ciuperci conservate
  • o ceapa
  • un cub concentrat de legume
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • verdeata

 

Mod de preparare:

In ulei bine încins, se pune ceapa tăiată mărunt să se călească. După ce a devenit aurie, se adaugă ciupercile, eventual tăiate, dacă sunt prea mari, şi mazărea. Se presară şi concentratul de legume şi se adaugă 300 ml apă. Se lasă la fiert, la foc mic, până scad bine.

Când ingredientele sunt fierte, se adaugă usturoiul lăsat în coajă şi se mai lasă să dea într-un clocot. Se poate consuma şi caldă, şi rece, eventual cu verdeaţă, după gust.

Mazare cu ciuperci

Mazare_cu_ciuperci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.