Mazare cu carne de porc

Printeaza

Mazare cu carne de porc din: mazare, carne de porc, ceapa, marar, ulei, pasta de tomate, sare si piper.

Ingrediente:Mazare_cu_carne_de_porc

  • 1 kg mazare
  • 800 g carne de porc
  • 2 cepe
  • 1 legatura marar
  • 3-4 linguri ulei
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tăiaţi carnea în bucăţi potrivite, căliţi-le în ulei amestecat cu puţină apă. Curăţaţi, spălaţi şi tocaţi mărunt ceapa şi morcovul, apoi căliţi-le 4-5 minute în ulei, după care puneţi-le peste carne. Adăugaţi pasta de tomate, mazărea, jumătate din legătura de mărar şi atâta apă, cât să acopere ingredientele. Potriviţi de sare şi piper şi puneţi cratiţa în cuptorul, pentru circa 30 de minute.

Mazare cu carne de porc

Mazare_cu_carne_de_porc

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.