Mazăre cu afumătură

Printeaza

O reteta delicioasa de mazare: ceapa, carne afumata, bulion, sare, ulei, marar.

Ingrediente:

  • două cepe
  • două cutii cu mazăre
  • o jumătate de kg de carne afumată
  • o lingură de bulion
  • sare
  • ulei
  • mărar

 

Mod de preparare:

Se pun la fiert două căni de apă. Separat se prăjesc cepele, se adaugă bucăţile de carne (carnea trebuie spălată bine în prealabil).

Se adaugă apa, sarea şi mazărea. Spre final se pune lingura de bulion şi se lasă să fiarbă 10-15 minute. Când este gata se presară mărarul verde tocat.

 

Pofta buna!

2 comentarii

  1. Asta-i prea simpla!

  2. Simpla, dar buna 😉

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.