Mazare cu carne

Printeaza

O reteta de mazare cu carne din: mazare, pulpa de vita, supa de vita, vin rosu, sare, piper, ceapa, zahar, usturoi, ulei de floarea soarelui, patrunjel si zahar.

Ingrediente:Mazare cu carne

  • 600 g mazare
  • 500 g pulpa de vita
  • 500 ml supa de vita
  • 2 linguri vin rosu
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2-3 fire ceapa
  • o lingurita zahar
  • 2-3 fire usturoi
  • 30 ml ulei de floarea soarelui
  • o legatura patrunjel
  • o lingurita zahar

 

Mod de preparare:

Se fierbe mazărea. Se taie carnea cubuleţe, se condimentează cu sare şi piper şi se stropeşte cu vin roşu amestecat cu o linguriţă de zahăr. Se dă la rece. Se curăţă ceapa şi usturoiul, se spală şi se toacă mărunt. Se călesc în ulei până se înmoaie şi devin uşor transparente.

Se pun carnea, puţină supă şi se înăbuşă la foc mic. După ce a fiert carnea, se adaugă mazărea şi se bagă în cuptor. Se lasă câteva minute să se rumenească şi se serveşte cu pătrunjel proaspăt.

Mazare cu carne

Mazare cu carne

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.