Mazăre bătută cu usturoi, ceapa si cartofi

Printeaza

Mazăre bătută cu usturoi, ceapa si cartofi din: mazare, cartofi, ceapa, morcovi, usturoi, zeama de lamaie, sare, ulei.

Poate te itnereseaza si Mazare batuta

Ingrediente:Mazăre bătută cu usturoi, ceapa si cartofi

  • 1 kg mazăre
  • 3 cartofi
  • 1 ceapă potrivită
  • 2 morcovi
  • 3 căţei usturoi
  • zeamă de lămâie
  • sare
  • 3-4 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Mazărea se pune la fiert în apă clocotită cu sare (pentru a-şi menţine culoarea). Când este pe jumătate fiartă, se adaugă ceapa tocată, cartofii tăiaţi cuburi şi morcovii.

După ce au fiert foarte bine toate legumele, se mixează, adăugându-se şi puţin usturoi. Se aşază într-un castron şi se garniseşte cu pătrunjel verde şi jumătăţi de măsline.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. O sa icnerc si eu mnazare asta sa vedem ce-mi iese

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.