Masline in suc de portocale

Printeaza

Masline in suc de portocale din: masline, portocala, lamaie, piper.

Ingrediente:Masline_in_suc_de_portocale

  • 200 g măsline negre la borcan
  • 1 portocală netratată
  • 1 lămâie netratată
  • piper negru

 

Mod de preparare:

Măslinele se scurg bine într-o strecurătoare, apoi se aşează într-un recipient cu capac. Portocala şi lămâia se spală cu apă fierbinte, se şterg cu grijă, apoi se rad cojile.

Coaja rasă de lămâie şi de portocală se presară peste măsline. Lămâia şi portocala se storc, apoi se toarnă 2-3 lingurî de zeamă în recipient.

Se presară pe deasupra mult piper proaspăt măcinat. Se închide bine recipientul şi se scutură cu putere. Măslinele se lasă să stea minim 2 zile înainte de a fi consumate. Intre timp se mai scutură de câteva ori recipientul.

Masline in suc de portocale

Masline_in_suc_de_portocale

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.