Maruntaie de miel

Printeaza

O reteta de maruntaie de miel din: maruntaie de miel, ceapa, unt, faina, vin alb, usturoi, rosii, foaie de dafin, sare si piper.

Ingrediente:Maruntaie de miel

  • măruntaie de miel
  • 3 cepe
  • 6 linguri unt
  • 1 lingură făină
  • 1 pahar vin alb
  • 4 căţei usturoi
  • 500 g roşii decojite
  • 1 foaie dafin
  • sare şi piper, după gust

Mod de preparare:

Măruntaiele, spălate bine în apă rece, se taie în bucăţi, ce se trec prin făină şi se prăjesc în unt. Ceapa se curăţă şi se taie în rondele. Peste carnea pusă la fiert se adaugă ceapa, usturoiul pisat, foaia de dafin, roşiile trecute prin sită şi vinul. Se sărează şi se piperează. Se lasă, la foc mic, o jumătate de oră, întorcându-se din când în când bucăţile de carne.

 

Poftă bună!

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.