Martaş de legume

Printeaza

Martaş de legume

Ingrediente:Martaş de legume

  • 5-6 ardei
  • 4 roşii
  • 2 cepe
  • 1 lingură făină
  • 150 g smân­tână
  • 1-2 foi dafin
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa, o tai fideluţă şi o pui la călit în ulei împreună cu ardeii tăiaţi fideluţă.

Roşiile le decojeşti, le tai bucăţele, le adaugi în mâncare şi le fierbi apoi pe toate înăbuşit.

Desfaci făina în smântână şi le încorporezi în legumele înăbuşite, pui foile de dafin, sare după gust şi mai dai câteva clocote.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.