Marmeladă de caise

Printeaza

Marmeladă de caise din: caise, zahar.

 

Ingrediente:Marmeladă de caise

  • 1 kg caise coapte
  • 400 g zahăr

 

Mod de preparare:

Se spală caisele şi se scot sîmburii. Se dau prin maşina de tocat, se amestecă cu zahărul şi se lasă la rece 2-3 ore.

Se pun la fiert şi se ţin 50 min din clipa cînd încep să fiarbă, amestecînd neîncetat ca să nu se prindă de fundul vasului.

Se pune caldă în borcane (borcanele trebuie puţin încălzite).

Se leagă borcanele după ce marmelada s-a răcit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.