Mandarine marinate

Printeaza

Mandarine marinate: mandarine, zahar, apa, batoane de scortisoara, anason stelat.

Ingrediente:Mandarine_marinate.png

  • 8 mandarine
  • 500 g zahăr
  • 500 ml apă
  • 3 batoane scorţişoară
  • 6 bucăţi anason stelat

 

 

 

Mod de preparare:

Se decojesc mandarinle şi se înde­părtează pieliţele albe.

Se dă în clocot un sirop din apă şi zahăr; se adaugă 3 batoane de scorţişoară şi 6 bucăţi anason stelat; se fierb la foc moale 1 min.

Se ia vasul de pe foc şi se adaugă mandarinele; se acoperă şi se lasă să se răcească.

Se servesc ornate cu mirodenii şi stropite cu suc.

 

Mandarine marinate

Mandarine_marinate.png

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Cocktail cu gin si mandarine

Cocktail cu gin si mandarine din: gin, cointreau, suc de mandarine, mandarine. Ingrediente:  6 linguri gin 2 linguri cointreau 3 linguri suc de mandarine mandarine, pentru mandarine gheata Mod de preparare: Intr-un shaker, agitati bine toate ingredientele. Transferati intr-un pahar. Serviti imediat cu felii de mandarine. Cocktail cu gin si mandarine

 

Tort cu frisca si cu portocale

Tort cu frisca si mandarine

Tort cu frisca si mandarine din: oua, zahar, faina, praf de copt, mandarine, lamaie, gelatina, frisca. Ingrediente: Pentru blat: 3 ouă 3 linguri apă rece 200 g zahăr o lingură zahăr vanilat 100 g făină un plic praf de copt Pentru cremă: 8 mandarine o lămâie 150 g zahăr 2 linguri făină 3 foi gelatină […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.