Mancarica sarbeasca cu carne si castraveti

Printeaza

Mancarica sarbeasca cu carne si castraveti  din: carne de vita, untdelemn, ceapa, castraveti, marar, faina, bulion.

Ingrediente:Mancarica sarbeasca cu carne si castraveti

  • 1 kg. carne de vita
  • 100 gr. untdelemn
  • 1 ceapa
  • 10-­12 castraveti murati la soare
  • 1 legatura marar

Ingrediente sos: 100 gr. untdelemn, o lingura de faina, o ceapa mare, o lingura de bulion.

Mod de preparare:

Se taie carnea in bucati potrivite si se prajeste bine, pe toate partile, in untdelemnul incins.

Se adauga si ceapa tocata si se lasa sa se caleasca.

Separat, se curata castravetii acri de coaja, se dau printr-un jet de apa ca sa se desareze, se taie bucati potrivite si se pun peste carnea si ceapa inabusita.

Sosul se prepara din untdelemnul incins, in care se caleste ceapa tocata, apoi faina. Se stinge cu bulionul amestecat cu apa, se toarna peste carne si castraveti, se presara cu marar tocat si se da la cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.