Mancarica picanta cu piept de curcan

Printeaza

Mancarica picanta cu piept de curcan din: piept de curcan, ceapa, usturoi, ardei gras, ardei iute, supa de legume, sare, piper, boia de ardei dulce, pasta de ardei, faina, ardei iute si patrunjel.

Ingrediente:Mancarica_picanta_cu_piept_de_curcan

  • 600 g piept de curcan
  • 3 cepe
  • 5 catei de usturoi
  • 3 ardei grasi rosii
  • 1 ardei iute
  • 3 linguri ulei
  • 300 ml supa de legume sau de pui
  • sare
  • piper
  • 1-2 lingurite boia de ardei dulce
  • 2 lingurite pasta de ardei
  • 2 lingurite de faina
  • 2-3 ardei rosii iuti
  • patrunjel verde pentru decor

 

mod de preparare:

Speli carnea, o usuci pe şerveţe­le absorbante de bucătărie şi o tai. Cureţi ceapa şi usturoiul, iar ardeii graşi şi pe cel iute îi speli şi îi cureţi de seminţe şi de codiţe. Tai ceapa şi ardeiul iute mă­runt, pisezi usturoiul şi tai ar­deii cubuleţe.

Incingi ulei într-o tigaie mai ma­re, pui bucăţile de carne la pră­jit împreună cu usturoiul şi le ţii până când carnea s-a rumenit. Adaugi ardeii, ceapa, arde­iul iute şi acoperi totul cu su­pă.

Laşi câteva minute, apoi adaugi pasta de ardei. Mai laşi 10-15 minute pe foc. Din când în când poţi încerca pieptul de curcan cu furculiţa să vezi dacă s-a fiert.

Ingroşi sosul cu făina dizolvată în puţină supă rece, condimen­tezi cu sare şi piper, adaugi boiaua şi laşi la fiert ca să se com­bine aromele. Serveşti mânca­rea caldă cu pătrunjel verde to­cat mărunt si însotită de ardei roşu iute.

Mancarica picanta cu piept de curcan

Mancarica_picanta_cu_piept_de_curcan

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.