Mancarica de vita

Printeaza

Mancarica de vita.jpg

Ingrediente:

  • 1 kg carne de vita fara grasime
  • 3 rosii
  • 200 ml supa de oase
  • 100 g unt
  • 200 g ciuperci
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 2 cepe
  • 1 legatura de patrunjel
  • sare, piper

Preparare:

Carnea de vită tai-o în bucăţi şi fierbe-o în apă cu sare. Taie ceapa mărunt şi căleşte-o în unt topit.

Adaugă carnea de vită fiartă şi las-o să se rumenească bine.

Stinge treptat cu apă caldă şi adaugă morcovul tăiat rondele, ardeiul tăiat fâşii, ciupercile tăiate în sferturi şi roşiile decojite şi zdrobite cu furculiţa. Potriveşte gustul de sare şi piper.

Lasă pe foc, să fiarbă la foc mic. Presară deasupra verdeaţa tocată fin şi serveşte cu piure de cartofi şi salată de sezon.

Mancarica de vita

Mancarica de vita.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.