Mancarica de inima de vaca

Printeaza

Inima de vaca (2 bucati) se taie cubulete, se prajeste in ulei incins. Se pune apa calda cat sa o acopere. Carnea se stropeste cu 3 linguri otet, se amesteca bine, se pun 1 lingurita sare, 6-7 catei de usturoi intregi si 1 kg ceapa taiata mai mare.

Se mai adauga 2 linguri ulei, 3 foi de dafin si inca un polonic de apa calda, ca sa acopere bine carnea si ceapa. Cand carnea si ceapa s-au inmuiat, se pun 3 rosii curatate de coaja si taiate cubulete, 1 pahar suc de rosii amestecat cu 1/2 pahar vin rosu. Se pune la sfarsit un varf de lingurita de rozmarin si se mai lasa 2-3 clocote.

Mancarica de inima de vaca

Pofta buna!

1 comentariu

  1. In sfarsit o reteta cu inimi de vaca… lumea la noi se fereste de gatitul inimilor si nu inteleg de ce. Multi le dau la caini… Pacat. Sunt ft bune inimile de vaca

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.