Mancarica de gulii

Printeaza

Mancarica de gulii din: gulie, morcovi, ardei, ceapa, orez, patrunjel, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Mancarica_de_gulii

  • 1 gulie mare crudă
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras verde
  • 2 cepe
  • 3 pumni mici de orez
  • pătrunjel
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa şi o tai mărunt. Intr-o tigaie mare, căleşti ceapa în puţin ulei, apoi adaugi morcovii şi ardeiul tăiat mărunt. Separat, fierbi gulia tăiată cubuleţe, cu puţină sare, iar când e fiartă, o pui peste ceapă, morcovi şi ardei, toate călite.

La urmă pui orezul şi 1 cană cu apă şi laşi să mai fiarbă totul circa 8 minute. Când e gata, pui sare, piper şi frunze de pătrunjel tocat mărunt.

Poţi servi mâncărica drept garnitură, alături de un şniţel din piept de pui sau de o friptură de porc înăbuşită.

Mancarica de gulii

Mancarica_de_gulii

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.