Mancarica de fasole verde (delicioasa)

Printeaza

Mancarica de fasole verde din: fasole verde, ceapa, praz, ardei gras, ulei, morcov, sare, piper, bulion, patrunjel verde, apa.

Ingrediente:Mancarica_de_fasole_verde

  • 500 g fasole verde
  • 1 ceapa
  • 3 fire de praz
  • 1 ardei rosu gras
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 morcov
  • sare
  • piper
  • 4 linguri bulion
  • patrunjel verde
  • apa

 

Mod de preparare:

Pui uleiul la încins. Cureţi ceapa, o speli, o tai julien şi o căleşti.

Tai capetele firelor de praz şi arunci prima foaie, apoi le speli şi le tai felii subţiri. Dai prin apă rece şi fasolea verde, ardeiul şi cureţi morcovul.

Pui bulionul peste ceapa călită. Adaugi toate ingredientele: fasolea ruptă jumătăţi, prazul, morcovul şi ardeiul tăiaţi cubuleţe.

Torni apă în­călzită cât să acopere legumele. Po­triveşti de sare şi piper. Laşi la fiert, la foc potrivit.

Opţional, după ce ai stins focul, poţi presăra pătrunjel verde.

Mancarica de fasole verde

Mancarica_de_fasole_verde

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.