Mancarica de ciuperci cu marar

Printeaza

Mancarica de ciuperci cu marar din: ciuperci, ceapa, usturoi, marar, sare, piper, ulei.

Mancarica de ciuperci cu marar

Ingredinete:

  • 1 kg ciuperci
  • 2 cepe
  • 1 căpăţână usturoi
  • 1 legătură mărar
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare:

Tai ceapa julien şi o căleşti în ulei până când devine sticloasă. Adaugi ciupercile tăiate pe lung, amesteci şi le ţii să fiarbă până scade apa lăsată de ele.

Presari usturoiul, sare şi piper, mai ţii câteva minute să se combine aromele, opreşti focul şi adaugi mărarul tăiat fin. Serveşti cu mămăliguţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.