Mancărică de berbec cu telina si cartofi

Printeaza

Mancărică de berbec cu telina si cartofi: carne de berbec, telina, cartofi, ceapa, zeama de carne, sare, piper.

Ingrediente:Mancărică de berbec cu telina si cartofi

  • 750 g carne de berbec
  • 2 ţeline
  • 8 cartofi
  • 10 cepe
  • 1 l zeamă de carnea
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Alegi carne de berbec, piept sau spinare (partea de la rinichi) şi o tai în bucăţi. Cureţi şi speli cartofii, ţelina şi ceapa, pe care le tai felii. Aşezi totul într-o cratită astfel: la fund un rând de carne, apoi un strat de legume amestecate şi iar un strat de car­ne.

Pui sare şi piper şi torni zeamă de carne sau apă fierbinte (câte un polonic de persoană). Când a început să scadă zeama, dai cratiţa la cuptor.

Mâncarea e gata când e scăzută. O aşezi pe platou si o servesti fierbinte la masă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.