Mancarica cu vrabioara de manzat si cartofi noi

Printeaza

Mancarica cu vrabioara de manzat si cartofi noi din: cartofi noi, vrabioara de manzat, ceapa, usturoi, bulion, ulei, marar, sare, piper, boia, supa de legume.

Ingrediente:Mancarica_cu_vrabioara_de_manzat_si_cartofi_noi

  • 1 kg cartofi noi
  • 500 g vrabioara de manzat
  • 2 cepe
  • 1 capatana de usturoi
  • bulion
  • ulei
  • marar
  • sare
  • piper
  • boia dulce si iute
  • supa de legume (optional)

 

Mod de preparare:

Speli carnea şi o tai bucăţele pe fibră. Speli ceapa o tai mărunt, cureţi ustu­roiul şi îl toci. Torni ulei într-un vas, şi frigi rapid car­nea pe o parte şi pe cealaltă. Scoţi bu ­căţelele şi le laşi deoparte. Pui în acelaşi ulei, la călit, ceapa, laşi să devină sti­cloasă şi adaugi usturoiul, potriveşti de sare şi piper, laşi 2 minute.

Pui bucăţelele de carne peste ceapa şi usturoiul din vas, completezi cu apă fierbinte sau cu supă de legume, adaugi cartofii şi laşi la fiert. Când carnea este aproape fiartă adaugi, după gust, 1-2 linguri de bulion sau bo­ia dulce şi iute.

Potriveşti de sare şi pi­per, laşi să mai dea câteva clocote. Da­că vrăbioara este fiartă, opreşti focul şi presari mărar tocat mărunt.

Mancarica cu vrabioara de manzat si cartofi noi

Mancarica_cu_vrabioara_de_manzat_si_cartofi_noi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.