Mancarea uşoară de berbec

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de mancare usoare de berbec din: carne de berbec, telina, cartofi, ceapa, zeama de carne sare si piper.

IngredienteMancarea uşoară de berbec

  • 750g carne de berbec
  • 2 teline
  • 8 cartofi
  • 10 cepe
  • 1 l zeama de carne
  • sare
  • piper

Mod de Preparare

Alegem carne de berbec: piept sau spinare (partea de la rinichi). Taiem carnea in bucati. Curatam cartofii; taiem in felii telina si ceapa. Asezam totul intr-o cratita: la fund un rand de carne, apoi un strat de zarzavat amestecat si pe urma din nou un rand de carne.

Punem sare, piper si zeama de carne sau apa fierbinte (cate un polonic de persoana). Lasam cratita acoperita pe plita sa fiarba incet. Cand a inceput sa scada zeama dam cratita la cuptor. Mancarea gata trebuie sa fie scazuta.

 

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.