Mâncare ungurească cu varză acră

Printeaza

Mâncare ungurească cu varză acră din: varza acra, supa instant, cabanos, unt, pasta de rosii, praz, gogosar rosu si boia dulce.

Ingrediente:Mâncare_ungureasca_cu_varza_acra

  • 500 g varza acra
  • 500 ml supa instant
  • 200 g cabanos
  • 20 g unt sau margarina
  • 50 g pasta de rosii
  • 1 legatura de praz
  • 1 gogosar rosu
  • boia dulce

 

Mod de preparare:

Cureti gogosarul de cotor şi seminţe şi îl tai în bucăţi mici. Topeşti grăsimea într-o oală.

Perpeleşti gogoşarul în grăsime, adaugi pasta de roşii şi varza acră tăiată fideluţă. Stingi mânca­rea cu zeamă de supă şi laşi să fiarbă 10 minute.

Tai cabanosul în felii subţiri. Prazul spălat îl tai în rotocoale fine.

Pui cabanosul în supa fierbinte, apoi o condimen­tezi cu boia şi piper, iar deasupra presari praz. Serveşti mâncarea fierbinte.

Mâncare ungurească cu varză acră

Mâncare_ungureasca_cu_varza_acra

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.