Mancare scazuta de vita

Printeaza

O reteta delicioasa de mancare cu :pulpa de vita, vin zahar, carofi, faina, morcovi, ceapa, fasole verde, pasta de rosii, foi de dafin, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • 800 g pulpă de vită
  • 100 ml vin
  • 20 g zahăr
  • 500 g cartofi mici
  • 1 lingură cu făină
  • 2 morcovi
  • 1 ceapă
  • 1 cutie cu fasole verde fideluţă
  • 1 linguriţă cu pastă de roşii
  • 1 foaie de dafin
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Taie carnea cubuleţe, condimenteaz-o şi rumeneşte-o în ulei. în grăsimea rămasă, pregăteşte so­sul din zahărul caramelizat. Adaugă ceapa tăiată mai mare, cartofii cu­buleţe şi morcovii în patru. Lasă pe foc să se călească bine legumele. Adaugă pasta de toma­te, foaia de dafin, câteva boabe de piper şi făina dizolvată în vin.

Toarnă aproximativ 1 l de apă şi, după ce a dat în câteva clocote, pune carnea şi fasolea. Lasă la cuptor, până se pătrunde bine carnea, aproximativ două ore.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.