Mancare scazuta de linte si orez

Printeaza

Mancare scazuta de linte si orez din: linte, orez, ceapa, usturoi, rosii din conserva, ulei, margarina, supa, boia, chimen, coiandru, sare, piper, patrunjel.

Ingrediente:Mancare scazuta de linte

  • 300 g linte fiartă
  • 300 g orez fiert
  • 3 cepe tăiate mărunt
  • 5 căţei de usturoi zdrobiţi
  • 200 g roşii din conservă tăiate mărunt
  • două linguri de ulei
  • două linguri de margarina
  • 200 ml supă de legume
  • două linguri de boia de ardei dulce
  • o lingură de chimem
  • o lingură de coriandru măcinat
  • sare
  • piper
  • pătrunjel verde tocat

 

Mod de preparare:

Se pun uleiul şi margarina într-o cratiţă, se adaugă ceapa şi usturoiul, se lasă.2-3 minute, apoi se adaugă boiaua de ardei, condi­mentele şi supa de legume. Se fierb 4-5 minute. Se adaugă roşiile şi se mai lasă pe foc 3-4 minute.

Punem apoi lintea şi orezul, amestecăm bine şi fierbem 10-15 minute. La sfârşit presărăm deasupra verdeaţă tăiată mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.