Mancare scazuta de gogonele verzi cu morcov

Printeaza

Mancare scazuta de gogonele verzi cu morcov din: gogonele verzi, cepe, morcovi, ulei, roşii decojite, verdeaţă, sare.

Mancare scazuta de gogonele verzi cu morcov

Ingrediente:

  • 500 g gogonele verzi
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 ceaşcă ulei
  • 2 roşii decojite
  • verdeaţă tocată
  • sare

Mod de preparare:

Se toacă ceapa şi se căleşte în ulei fierbinte. Se adaugă roşiile când ceapa a devenit sticloasă, împreună cu rondele de morcovi şi gogonelele tăiate felii subţiri.

Se acoperă cu apă caldă, se adaugă sare şi se acoperă cratiţa. Se fierbe la foc mic o oră. Se serveşte caldă, presărată cu verdeaţă tocată mărunt.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Buna mancarea de gogonele

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.