Mancare rece de legume

Printeaza

Mancare rece de legume din: dovlecel, gulie, ceapa, salata, varza, urzici, conopida, ardei, castravete, rosii, patrunjel, verdeata, sare, piper, sos.

Ingrediente:Mancare rece de legume

  • 1 dovlecel
  • 1 gulie
  • 2 cepe
  •  1 salată verde
  • 1 mână de varză
  • 1 mână de urzici
  • 1 conopidă mică
  • 1 ardei
  • 1 castravete
  • 2 roşii
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • verdea­ţă
  • sare
  • piper
  • sos vinegretă

 

Mod de preparare:

Toate ingredientele se spală, se dau prin maşina de tocat, mai puţin verdeaţa. La această compoziţie se adaugă verdeaţa tocată, se ames­tecă cu sos vinegretă şi se omogenizează bine.

Se serveşte cu pâine prăjită.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.