Mancare de dovlecel cu ardei si carne de porc

Printeaza

Mancare de dovlecel cu ardei si carne de porc din: carne de porc pentru şniţele, ulei de masline, ceapa, ardei rosu, dovlecei, usturoi, bulion de legume, cimbru, busuioc, sare.

Mancare_de_dovlecel_cu_ardei_si_carne_de_porc

Ingrediente:

  • 500 g carne de porc pentru şniţele
  • 6 linguri ulei de măsline
  • 1 ceapă
  • 1 ardei roşu
  • 300 g dovlecei
  • 2 linguri boia dulce sau iute
  • 3-4 căţei de usturoi
  • 100 ml bulion de legume
  • 1 ramură de cimbru
  • busuioc
  • sare

Mod de preparare:

Carnea tăiată fâşii o laşi la marinat în ulei, amestecată cu o linguriţă de boia. Apoi o rumeneşti la foc iute. Adaugi ceapa şi usturoiul tocate mărunt. Condimentezi cu sare.

Adaugi dovlecelul tăiat ron­dele groase, ardeiul tăiat în pătra­te mici şi cimbrul.

Stingi cu apă şi cu bulionul de legume şi laşi să fiarbă acoperit, la foc mic, timp de 10 minute. Potriveşti după gust cu boia. Presari busuiocul înainte de servire.

Mancare de dovlecel cu ardei si carne de porc

Mancare_de_dovlecel_cu_ardei_si_carne_de_porc

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.