Mancare de vită cu fasole

Printeaza

Mancare de vita cu fasole din: fasole boabe, linte, carne de vita, ceapa, morcovi, ardei gras, rosii, pasta de tomate, foi de  dafin, masline, sare, piper, ulei, cimbru, paine, malai.

 

 

Ingrediente:Mancare_de_vita_cu_fasole

  • 200 g fasole boabe
  • 100 g linte
  • 500 g carne de vită
  • o ceapă
  • un morcov
  • un ardei gras
  • 6 roşii
  • o lingură de pastă de tomate
  • o frunză de dafin
  • 200 g măsline
  • sare
  • piper
  • ulei de floarea-soarelui
  • cimbru
  • pâine de casă
  • mălai

Mod de preparare:

Fasolea boabe şi lintea se pun la înmuiat cu o seară înainte, se fierb separat în apă cu puţină sare, se scurg şi se pun într-un castron.

Morcovul se curăţă de coajă, se spală, se dă pe răzătoarea cu ochiuri mari şi se pune la călit împreună cu ceapa şi cu ardeiul tăiate cubuleţe.

Când ceapa a devenit sti­cloasă, se pune carnea de vită spălată şi tăiată felii subţiri.

Se prăjeşte la foc potrivit până devine aurie, se adaugă fasolea, sare şi piper după gust. Se toarnă apă cât să le acopere şi se lasă să fiarbă.

Când carnea şi legumele sunt fierte se adaugă lintea, roşiile date pe râzătoare şi pasta de tomate.

Se pun frunza de dafin, măslinele şi se lasă să fiarbă încă 15 minute.

Mancare de vită cu fasole

Mancare_de_vita_cu_fasole

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Mancare de vinete cu usturoi si ardei

Mancare de carne de vita sau manzat cu vinete

Mancare de carne de vita sau manzat cu vinete din: carne de vita, vinete, untdelemn, ceapa, rosii, usturoi, sare, verdeata. Ingrediente: 500 g carne de vită 2 vinete 3 linguri untdelemn o ceapă 7-8 roşii 2 căţei usturoi sare verdeaţă   Mod de preparare: Carnea se taie bucăţele şi se pune cu ceapa tocată şi […]

 

Mancare de paste cu carnati la cuptor

Mancare de vita cu paste

Mancare de vita cu paste din: usturoi, supa de legume, morcovi, telina, nap, fusili, maghiran, sare, piper, ulei, carne de vita, ceapa, rosii, pasta de tomate. Ingrediente: 2 căţei de usturoi pisaţi 1 litru supă de legume 3 morcovi mari, tăiaţi rondele 4 tije de ţelină, feliate 1 nap mic, de circa 400 g, tocat […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.