Mancare de vinete cu verdeata

Printeaza

Mancare de vinete cu verdeata

Ingrediente:Mancare de vinete cu verdeata

  • 4- 5 vinete
  • 3-4 cepe
  • 2 morcovi
  • 4-5 gogoşari
  • 5-6 roşii
  • 1/2 varză albă
  • 4-5 linguri ulei
  • sare
  • verdeaţă

 

Mod de preparare:

Ceapa se taie peştişori, morcovii se dau prin răzătoarea mare, ardeii se coc, se curăţă şi se taie şuviţe, roşiile se taie în patru şi se fierb, se trec prin sită, iar sucul obţinut se lasă pe foc să scadă, vinetele se taie cubuleţe şi se sărează. în ulei şi apă, se adaugă pe rând: ceapa, morcovul, ardeiul, varza tocată mărunt şi vinetele.

Se amestecă totul, înăbuşindu-se uşor, după care se adaugă sucul de roşii. Când sosul a scăzut puţin, se potriveşte de sare şi se dă la cuptor 20 de minute. Se garniseşte cu verdeaţă tocată fin.

 

 

Poftă bună!

 

1 comentariu

  1. Buna mancarea de vinete

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.