Mancare de prune cu legume

Printeaza

Mancare de prune cu legume din: dovleac, ceapa, cartofi, morcovi, prune afumate, piper, boia iute, supa de pui, usturoi, ulei, chimen.

Mancare_de_prune_cu_legume

Ingrediente:

  •  500 g dovleac
  •  2 cepe
  •  4 cartofi
  •  2 morcovi
  •  100g prune afumate
  •  2 linguriţe sare
  •  o linguriţă piper
  •  2 linguri boia iute
  •  500 ml supă de pui
  •  4 căţei usturoi
  •  3 linguri ulei
  •  o linguriţă chimen

Mod de preparare:

Se taie ceapa peştişori, morcovii si cartofii cuburi si se trec prin amestec de sare, piper si boia. Se încinge uleiul şi se pun la prăjit 5 minute. Se adaugă dovleacul tăiat cubulete, usturoiul feliat, chimenul şi 400 ml supă de pui.

Se lasă să ajungă la punctul de fierbere, se micşorează focul şi se acoperă. Se lasă pe foc aproximativ 45 de minute. Se pun prunele, se verifică de sare şi piper, se toarnă cele 100 ml supă rămase şi se dă 15 minute la cuptor.

Mancare de prune cu legume

Mancare_de_prune_cu_legume

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.