Mancare de porc cu tortilla

Printeaza

Mancare de porc cu tortilla din: ulei de masline, ceapa, usturoi, chimion, paprika, scortisoara, ardei iute, porc, chorizo, rosii, supa de pui, ardei gras, fasole alba, coriandru, branza de vaci, ou, tortilla de porumb, cascaval, salata verde.

 

Ingrediente: Mancare_de_porc_cu_tortilla

  • 1 lingură ulei de măsline
  • 2 cepe mari, feliate subţire
  • 3 căţei de usturoi, tocaţi
  • 1 lingură de chimion măcinat
  • 2 linguri cu vârf de paprika afumată
  • 2 linguriţe de scorţişoară
  • 2 ardei iuţi roşii, tăiaţi în jumătăţi, curăţaţi de seminţe şi feliaţi
  • 500g carne tocată de porc
  • 400g de cârnaţi chorizo pentru gătit, carnea scoasă din pieliţă
  • 700g rosii, maruntite
  • 1 cub supă de pui
  • 2 ardei roşii şi 2 verzi, curăţaţi de seminţe, tăiaţi în sferturi şi feliaţi
  • 2 conserve a câte 400g de fasole albă, boabele scurse
  • 1 mână de coriandru, tocat
  • 500g de brânză proaspătă de vaci
  • 1 ou
  • 2 pachete a câte 8 tortilla de porumb
  • 140g de caşcaval, ras
  • salată verde, pentru servit

 

Mod de preparare:

Incinge uleiul într-o cratita mare şi adâncă şi căleşte ceapa şi usturoiul circa 10 minute.

Adaugă condimentele şi jumătate din cantitatea de ardei iute şi găteşte-le 1 minut.

Adaugă carnea de porc şi chorizo, dă focul mai mare şi prăjeşte carnea, amestecând şi măruntind-o, până când se rumeneşte.

Toarnă rosiile şi 300ml de apă, apoi fărâmiţează în mâncare cubul de supă.

Adaugă ardeii, amestecă, acoperă cu un capac şi lasă totul să fiarbă la foc mic timp de 30 de minute, până când carnea şi ardeii se frăgezesc. Incorporează fasolea şi două treimi din coriandru.

Intre timp, pune brânza de vaci într-un bol, adaugă oul, coriandrul rămas, sare şi piper şi amestecă.

Pregăteşte două vase termorezistente, ce pot fi date şi la cuptor.

Aşază carnea în mijlocul foilor de tortilla, rulează-le şi aranjează câte 8 în fiecare vas. Pune deasupra jumătate din compoziţia cu brânză şi întinde-o pentru a acoperi rulourile.

Presară în fiecare vas câte o jumătate din cantitatea de brânză rasă şi restul de ardei iuti.

Incinge cuptorul la 190°C şi coace 25 de minute, până când devin aurii, apoi serveşte-le cu o salată verde.

Mancare de porc cu tortilla

Mancare_de_porc_cu_tortilla

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.