Mancare de mazare cu ardei gras si morcov

Printeaza

Mancare de mazare cu ardei gras si morocov din: mazare, ceapa, ardei gras, morcov, cartofi, patrunjel, bulion, ulei, rădăcină pătrunjel, sare.

Ingrediente:Mancare_de_mazare_cu_ardei_gras_si_morcov

  • un borcan mare mazăre
  • o ceapă
  • un ardei gras
  • un morcov
  • 3 cartofi
  • o rădăcină pătrunjel
  • 2-3 roşii în bulion
  • 2 linguri ulei
  • o legătură pătrunjel
  • sare

Mod de preparare:

In cratita de fiert mâncarea se toarnă întâi uleiul si se călesc ceapa tocată si ardeiul gras tăiat cubuleţe. Apoi, se adaugă morcovul si rădăcina de pătrunjel, tăiate cuburi mici. Se lasă 2 minute.

Se pune mazărea trecută sub un jet de apă rece si bine scursă, se adaugă apă cât s-o acopere şi se lasă la fiert 10 minute. Se potriveşte de sare.

Apoi, se adaugă cartofii tăiaţi cuburi mari, se lasă 20 de minute pe foc mic, se pun si roşiile. Se mai lasă 5 minute la foc. Se verifică gustul de sare si se aduce la masă cu pătrunjel.

Mancare de mazare cu ardei gras si morcov

Mancare_de_mazare_cu_ardei_gras_si_morcov

Pofta buna! 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.