Mancare de mazăre cu bulion

Printeaza

Mancare de mazăre

Ingrediente:Mancare de mazăre cu bulion

  • 1,2 kg mazăre verde sau 2 borcane de 700-800 g
  • 3-4 linguri ulei
  • 2 cepe mari
  • 2 linguri bulion
  • sare
  • 1 legătură mărar
  • 2 linguri făină

 

Mod de preparare:

Ceapa se toacă mărunt şi se pune la călit cu apă şi ulei, apoi se adaugă făina bătută bine într-o cană cu apă rece, fierbân- du-se astfel 10 minute.

Peste acest sos, se adaugă mazărea, fiartă separat, şi bulionul. Se potriveşte de sare şi se mai dă vasul la cuptor 15 minute. La sfârşit, se pune verdeaţa tocată mărunt.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Mai bine luam mazare la borcan. Am cumparat congelata si a fiert de m-a spart. In afara de asta reteta e super. Mie imi place ce a iesit

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.