Mancare de linte cu costita afumata

Printeaza

Mancare de linte cu costita afumata din: linte, costita afumata, ceapa, ulei, pasta de tomate, usturoi, sare, piper.

Ingrediente:Mancare de linte cu costita afumata

  • 500 g linte
  • 200 g costiţă afumată
  • 3 cepe
  • 3-4 linguri ulei
  • 3 linguri pastă de tomate
  • 3 căţei usturoi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli lintea în mai multe ape şi o laşi la înmuiat peste noapte. O scurgi şi o pui la fiert în apă cu sare, până se înmoaie.

Toci cepele şi le căleşti în ulei până devin sticloase, adaugi costiţa tăiată, ţii până se pătrunde, pui pasta de tomate, lintea, usturoiul tocat, sare şi piper după gust. Dai vasul la cuptor 20-25 de minute.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.