Mancare de legume si carne la cuptor

Printeaza

Mancare de legume si carne la cuptor din: cartofi, copane, ceapa, morcovi, porumb, mazare, ardei gras, pasta de tomate, piper, ulei, condimente, sare si apa.

Ingrediente:Mancare_de_legume_si_carne_la_cuptor

  • 3 cartofi mari
  • 7 copanele (sau copane si piept de pui)
  • 2 cepe potrivite
  • 2 morcovi mai mari
  • 1 cutie porumb fiert
  • 1 mana mazare verde (din conserva)
  • 1 conserva ciuperci sau proaspete
  • 1 ardei gras colorat
  • 2 linguri pasta de tomate
  • condimente
  • un varf cutit de piper
  • ulei
  • 250 ml apa
  • 1 lingurita rasa de sare

 

Mod de preparare:

Cureţi cartofii şi morcovii şi îi tai ronde­le subţiri. Pregăteşti tava şi pui ulei în funcţie de mări­mea tăvii, în aşa fel încât să fie suficient pentru coa­cere. Aşezi cartofii şi mor­covii pe fundul şi marginile tăvii. Tai ceapa peştişori şi o aşezi dispersat peste legume. Ciupercile scurse de zeamă le tai felii şi le distribui uniform, apoi pui porumbul şi mazărea printre legume, împreună cu ardeiul gras tăiat cubuleţe.

Torni 250 ml de apă. Desfaci carnea de pe copănele, o tai fâşii, o presari cu 3 linguriţe rase de Fuchs Mirodenia şi o aşezi deasupra. Pregăteşti un sos din pasta de tomate, 6 linguri de apă, 6 linguriţe rase de Fuchs Mirodenia şi piper.

Adaugi în sos aproximativ o linguriţă rasă de sare (după gust) şi ornezi mâncarea cu acest sos. Dai tava la cuptor 40 de minute, acoperită cu capac, la foc mare, apoi 20 de minute, la foc mic, fără capac.

Mancare de legume si carne la cuptor

Mancare_de_legume_si_carne_la_cuptor

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Vreau si eu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.