Mancare de gulii cu ceapa

Printeaza

Mancare de gulii cu ceapa

Ingrediente:Mancare de gulii cu ceapa

  • 4 gulii
  • 2 cepe
  • 100 g unt
  • 150 g suc de roşii
  • sare
  • 1 linguriţă zahăr

 

Mod de preparare:

Se curăţă guliile, se spală şi se taie în felioare de circa 2 centimetri, într-o cratiţă cu capac, se pune untul, se adaugă guliile, sarea şi puţină apă caldă, se acoperă şi se înăbuşă la foc mic până devin moi.

Separat, ceapa tocată fin se căleşte cu apă şi se adaugă peste gulii. După ce sunt bine pătrunse, se pune sucul de roşii şi se mai dau în 2-3 clocote. Se potriveşte de gust cu puţin zahăr (numai dacă este nevoie).

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Nu am mai mancat pana. Nu e rea, merge

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.