Mancare de fasole verde cu verdeata si rosii

Printeaza

Mancare de fasole verde cu verdeata si rosii din: fasole verde, ceapă, verdeaţă, ulei, roşii decojite, sare, supă concentrată, sare.

Ingrediente:Mancare de fasole verde cu verdeata si rosii

  • 1 kg fasole verde
  • 1 ceapă
  • verdeaţă tocată
  • 1 ceaşcă ulei
  • 3 roşii decojite
  • sare
  • 1 lingură supă concentrată
  • sare

Mod de preparare:

Fasolea se curăţă de codiţe şi de vârfuri, se spală cu apă rece şi se pune să fiarbă într-o cană de sUpă caldă sau în apă caldă.

Se acoperă cratiţa cu un capac, se micşorează focul şi se fierbe înăbuşit o oră. Fasolea lasă mult suc la fiert şi nu trebuie acoperită cu apă în timpul preparării.

Se sărează, se adaugă ceapa tocată mărunt, o ceaşcă de ulei, o lingură de supa concentrată şi verdeaţătocată mărunt.

Se fierbe în continuare o jumătate de oră, după care se adaugă roşiile decojite şi tăiate felii subţiri, se mai fierbe doar 10 minute şi se ia cratiţa de pe foc. Se serveşte caldă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.