Mancare de fasole verde cu ceapa

Printeaza

Mancare de fasole verde cu ceapa

Ingrediente:Mancare de fasole verde cu ceapa

  • 1,250 kg fasole verde
  • 40 ml ulei
  • 100 g ceapa
  • 500 g rosii (din bulion)
  • 1/2 legatura verdeata

 

Mod de preparare:

Fasolea dezgheata sau din saramura se spala, se inabusa in ulei impreuna cu ceapa si putina apa.

Cand fasolea este aproape fiarta, se adauga rosiile curatate de coaja si seminte si taiate cuburi.

Se lasa sa fiarba inabusit pana ce fasolea este gata. La servit se presara verdeata tocata.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.