Mancare de fasole pastai cu tacamuri de pui

Printeaza

Mancare de fasole pastai cu tacamuri de pui din: tacamuri de pui, ceapa, fasole pastai, pasta de rosii, sare, ulei.

Ingrediente:Mancare_de_fasole_pastai_cu_tacamuri_de_pui

  • o punga tacamuri de pui
  • o ceapa
  • o conserva mare fasole pastai
  • 3 linguri bulion sau pasta de rosii
  • sare
  • 2 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Tacâmurile de pui se spală şi se curăţă. Ceapa se taie mărunt şi se pune împreună cu tacâmurile de pui înt-o cratiţă cu ulei. Se călesc la foc mic până când ceapa devinetranslucidă, iar carnea îşi schimbă culoarea, amestecând să nu se prindă.

Se pesară sare, se acoperă cu apă şi se lasă la fiert aproximativ 35 de minute, cu capac. Se gustă dacă sunt fierte.

Se adauga bulionul desfacut cu apa si fasolea scursa si trecuta printr-un jet de apa si se mai lasa la fiert 10 minute.

Mancare de fasole pastai cu tacamuri de pui

Mancare_de_fasole_pastai_cu_tacamuri_de_pui

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.