Mancare de fasole cu linte

Printeaza

Mancare de fasole cu linte din: fasole boabe, linte, boabe de grau, usturoi, rosie.

Ingrediente:Mancare_de_fasole_cu_linte

  • 500 g fasole boabe uscata
  • 2 linguri de linte galbena
  • 2 linguri de boabe de grau
  • 2 catei de usturoi
  • 1 rosie

 

Mod de preparare:

Se spala fasolea, se lasa la inmuiat in apa rece timp de o ora si se scurge. Se pune intr-o oala, apoi se acopera cu apa. Se adauga lintea galbena si boabele de grau, rosia intreaga, cateii de usturoi intregi.

Se lasa sa fiarba timp de 10 minute. Se da focul la minimum si se tine sa se faca foarte incet (5-6 ore), adaugand apa si amestecand din cand in cand. Se poate servi cu patrunjel proaspat si ardei iute.

Mancare de fasole cu linte

Mancare_de_fasole_cu_linte

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.