Mancare de fasole cu carnati si verdeata

Printeaza

Mancare de fasole cu carnati si verdeata din: ulei de masline, carnati, ceapa, ardei rosu, rosii tocate, sos worcestershire, mustar dijon, zahar brun, fasole alba, fasole rosie, coriandru, patrunjel, lipii tortilla.

Ingrediente: Mancare_de_fasole_cu_carnati_si_verdeata

  • 2 linguri ulei de măsline
  • 500g de cârnaţi, tăiaţi în bucăţi
  • 2 cepe, tocate
  • 1 ardei roşu, tocat
  • 2 conserve a câte 400g de roşii tocate
  • câte 2 linguri de sos Worcestershire, muştar Dijon şi zahăr brun
  • 2 conserve a câte 400g de fasole albă sau roşie, scursă
  • coriandru sau pătrunjel şi lipii tortilla, pentru servit

 

 

Mod de preparare:

Incinge uleiul într-o cratiţă mare, pune în ea cârnaţii şi prăjeşte-i până îşi schimbă culoarea. Adaugă ceapa şi ardeiul şi căleşte-le 5 minute, până se înmoaie.

Adaugă roşiile şi 1 conservă de apă, sosul Worcestershire, muştarul şi zahărul. Asezonează şi dă totul în clocot. Amestecă din nou, apoi dă focul mai mic, acoperă mâncarea şi las-o să fiarbă 15 minute.

Incorporează fasolea, apoi dă din nou mâncarea în clocot şi las-o să fiarbă alte 5 minute. Presară deasupra pătrunjelul sau coriandrul şi serveşte-o în boluri, cu lipii tortilla.

Mancare de fasole cu carnati si verdeata

Mancare_de_fasole_cu_carnati_si_verdeata

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.