Mancare de conopidă cu marar

Printeaza

Mancare de conopidă din: conopida, ceapa, morcov, telina, ulei, suc de rosii, marar si vegeta.

Ingrediente:Mancare de conopidă cu marar

  • 1 kg conopidă
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1/2 ţelină
  • 3 linguri ulei
  • 250 ml suc de roşii
  • 1 legătură mărar
  • 1 lingură vegeta

 

 

Mod de preparare:

Ceapa tocată mărunt şi morcovul se înăbuşă bine cu puţină apă şi ulei.

Când sunt pe jumătate înăbuşite, adăugăm şi ţelina dată prin răzătoarea mare.

După ce s-au înăbuşit bine, punem 2 căni de apă şi fierbem în clocot.

Apoi punem conopida desfăcută bucheţele mici şi o dăm în câteva clocote. Spre sfârşit, punem sucul de roşii şi vegeta.

După ce oprim focul, punem verdeaţa tocată mărunt.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.