Mancare de ciuperci

Printeaza

Mancare de ciuperci 

Ingrediente:Mancare de ciuperci

  • 1 kg ciuperci
  • 2 cepe
  • 4 roşii
  • 2 linguri unt
  • 1 linguriţă făină
  • sare
  • verdeaţă tocată

 

 

Mod de preparare:

Se curăţă ciupercile şi se taie bucăţi. Se taie ceapa felii şi se prăjeşte uşor cu o lingură de unt.

Se pun ciupercile şi se ţin până scade toată apa din ele. Se adaugă făină, câteva roşii fără coajă şi seminţe, sare şi puţină verdeaţă tocată.

Se lasă să fiarbă acoperit până ce mâncarea este potrivit de scăzută. Se serveşte fierbinte.

Se poate pregăti la fel cu ulei, servindu-se rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.