Mancare de ceapa cu costita

Printeaza

 Mancare de ceapa cu costita

Ingrediente:Mancare de ceapa cu costita

  • 500 g costiţă
  • 1 kg de ceapă
  • 250 ml ulei
  • condimente
  • 2 linguri bulion
  • sare după gust

 

Mod de preparare:

Cureţi şi tai ceapa mărunt, apoi o căleşti într-o cratiţă cu ulei încins. Când ceapa s-a aurit, torni o cană de apă, adaugi costiţa tăiată bucăţi, potriveşti de sare şi o laşi să fiarbă la foc mic.

Când este aproape gata, pui condimentele şi bulionul, o mai laşi să dea în câteva clocote, apoi o dai deoparte.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. A fost buna mancarea asta?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.