Mancare de cartofi

Printeaza

Mancare de cartofi

Mancare de cartofi

Ingrediente

  • 500 g cartofi noi
  • 1 legătură de ceapă verde
  • 2 cepe
  • 2 ardei graşi
  • Ulei, sare, piper boabe

 

Mod de preparare

Curăţă cartofii, taie-i în cubuleţe potrivite şi lasă-i câteva minute în ulei, cât să prindă o crustă aurie. Adaugă puţină apă şi lasă-i să se înăbuşe bine.

Separat, taie ceapa julienne şi căleşte-o împreună cu ardeii tăiaţi fâşii. La final, stinge cu 2-3 linguri cu apă caldă. Zdrobeşte cartofii cu o furculiţă şi potriveşte gustul de sare. Adaugă ceapa şi ardeiul călit.

Presară deasupra ceapa verde tăiată rondele şi câteva boabe de piper.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.