Mancare de carne de porc cu carnati si sos

Printeaza

 Mancare de carne de porc cu carnati si sos

Tai bucăţi mici 400 g carne de porc şi le prăjeşti în untură fierbinte. Adaugi apoi 250 g ciuperci tăiate felii, 2-3 cârnăciori afumaţi, 2-3 căţei de usturoi zdro­biţi.

După ce s-au rumenit puţin, stingi cu bulion diluat cu vin şi potriveşti de sare şi piper. Mai laşi să fiarbă cam 20 de minute şi o mănânci cu pâine prăjită frecată cu usturoi.

Mancare de carne de porc cu carnati si sos

Mancare de carne de porc cu carnati si sos

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.