Mancare de carne cu praz

Printeaza

Mancare de carne cu praz din: praz, carne de vita, untdelemn, bulion, faina, masline.

Ingrediente:Mancare de carne cu praz

  • 1 kg praz
  • 500 g carne de vită
  • untdelemn
  • bulion de roşii
  • o jumătate lingură făină
  • câteva măsline

 

Mod de preparare:

Se înăbuşă carnea în untdelemn. Prazul se curăţă de prima foaie, se taie bucăţi lungi de 4-5 cm şi se ppune într-o cratiţă cu untdelemn şi acoperit, ca să se-nmoaie; se răstoarnă apoi peste el carnea, care s-a rumenit deja şi totul se fierbe acoperit.

Se adaugă puţin bulion, măsline fără sâmburi şi faina înmuiată în apă, şi se lasă să fiarbă până scade. Se serveşte caldă cu o linguriţă de unt pusă atunci în ea.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.