Mancare cu perisoare

Printeaza

Mancare cu perisoare

Mancare cu perisoare

Ingrediente:

  • doi dovlecei
  • două vinete
  • praz
  • două conserve de roşii
  • doi ardei capia
  • un ardei iute
  • doi piepţi de pui
  • 300 g came de vită
  • o felie de pâine
  • un morcov
  • o rădăcină de pătrunjel
  • o ceapă
  • două ouă
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • ulei
  • murături

Preparare:

Morcovul şi rădăcina de pătrunjel se curăţă de coajă, se spală şi se dau pe răzătoarea cu ochiuri mici. Ceapa se curăţă de foi, se spală şi se toacă mărunt. Se pune într-un castron împreună cu legumele rase, ouăle şi carnea tocată.

Se adaugă felia de pâine înmuiată în puţină apă şi sfărâmată cu o furculiţă. Se condimentează, se amestecă şi se formează perişoare mai mari. Se fierb în apă cu sare, se scot cu o spumieră şi se pun într-un castron acoperit. Dovleceii, vinetele şi un fir de praz se taie în cubuleţe sau în rondele.

Se încinge ulei într-o cratiţă şi se adaugă legumele tocate, împreună cu ardeiul iute şi cel capia, tăiat în cubuleţe. Se condimentează, se lasă puţin la prăjit şi se adaugă roşiile din conserve. Se presară cimbru, se amestecă şi se lasă să fiarbă legumele.

Mancare cu perisoare.jpg

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • mancare de perisoare

1 comentariu

  1. Sunt cam in lipsa de idei cu ce sa mai fac de mancare. Asta pare o reteta interesanta si n-arata nici rau 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.