Mancare cu legume, ciuperci si cascaval

Printeaza

Mancare cu legume, ciuperci si cascaval din: ardei, vanata, ceapa, cartofi, rosii, fasole verde, radacina de patrunjel, dovlecei, sfecla rosie, ulei, mazare, chimen, sare, piper, porumb, ciuperci, cascaval.

Ingrediente:Mancare_cu_legume_ciuperci_si_cascaval

  • 1 ardei
  • 1 vanata
  • 3 cepe
  • 2 cartofi
  • 4 rosii
  • 1 mana fasole verde
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 pastarnac
  • 1 dovlecei
  • 1 sfecla rosie
  • ulei
  • 1 mana de mazare
  • chimen
  • sare
  • piper
  • porumb
  • 5-6 ciuperci
  • 100 g cascaval

 

Mod de preparare:

Cureţi legumele, le speli şi le tai fâşii. Intr-un vas ceramic sau unul termorezistent, aşezi legumele în straturi. Adaugi mazărea, fasolea verde şi porumbul, iar între straturi torni ulei, presari sare şi piper.

Adaugi ciupercile tăiate fâşii şi presari caşcavalul ras. Laşi la cuptor circa 60 de minute, până se fac legumele şi mâncarea prinde o crustă deasupra.

Mancare cu legume, ciuperci si cascaval

Mancare_cu_legume_ciuperci_si_cascaval

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.