Mancare bavareza

Printeaza

Mancare bavareza din: cartofi, busuioc, parmezan, unt, sare, piper, carne si ceapa.

Ingrediente:Mancare_bavareza

  • 600 g cartofi mici
  • o legatura busuioc proaspat
  • 200 g parmezan
  • 50 g unt
  • sare
  • piper boabe si pisat
  • 400 g carne
  • 1-2 cepe

 

Mod de preparare:

Se spală cartofii şi se pun să fiarbă în apă cu sare. După ce au fiert, se scot, se lasă să se răcească şi se decojesc. Se unge o tavă cu unt din abundenţă, apoi se aranjează cartofii astfel încât să se rumeneas­că. Se lasă în cuptor aproximativ 40 de minute.

Carnea tocată se amestecă cu ceapa tăiată mărunt, cu sarea şi piperul, după gust, şi se formează biluţele de carne. Se fierb în apă cu sare şi câteva picături de ulei. După ce s-au rumenit cartofii, se servesc ornaţi cu busuioc verde, cu parmezan ras şi cu biluţele de carne tocată.

Mancare bavareza

Mancare_bavareza

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.